Frakt 29 kr Leverans nästa vardag vid order innan 17.00

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Efashion Kingdom - Bälte SA79 Nitar" som finns på https://www.mintfashion.se/accessoarer/efashion-kingdom-balte-sa79-nitar/
Efashion Kingdom - Bälte SA79 Nitar Efashion Kingdom - Bälte SA79 Nitar

Efashion Kingdom - Bälte SA79 Nitar

Pris: 199 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
50% Läder, 50% Polyuretan

Produktbeskrivning:
Skärpet SA79 från Kingdom.
*Materialet heter Äkta läder + PU vilket innebär att undersidan är läder medan ovansidan har en tjock PU-coating för att få en fin, något blankare yta som är rimligt slitstarkt.
*Nitar i mönster där vissa är genom-nitade och vissa limmade. Man bör alltså vara försiktig när man tar bältet på och av så man inte sliter det mot hällorna för då kan de limmade med tiden lossna.
*Nitarna som sitter 4-och-4 i mitten är glasaktiga fast matta - så det glänser extra mycket jämfört med övriga nitar och sticker även ut mer från ytan.
*Bredd ca 3,4cm.
*Längden är justerbar med skruven vid spännet. Man öppnar skruven, klipper så mycket kortare man vill, gör ett nytt hål och skruvar fast spännet på nytt. Man kan enkelt korta ca 10cm innan det börjar blir så att man måste klippa igenom nitarna också för att klara göra kortare.
*Storleken motsvarar måttet från lädrets start till 3:e hålet. Du ska alltså välja storlek som bäst stämmer överens med ditt midjemått. Välj storleken som är närmast längre än ditt midjemått.
*Nickelsäkert.
Produkter
Varumärken
Övrigt