Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Efashion Kingdom - Mössa AZ1940 Kabelstickning i färg" som finns på https://www.mintfashion.se/accessoarer/efashion-kingdom-mossa-az1940-kabelstickning-i-farg/
Efashion Kingdom - Mössa AZ1940 Kabelstickning i färg Efashion Kingdom - Mössa AZ1940 Kabelstickning i färg Efashion Kingdom - Mössa AZ1940 Kabelstickning i färg Efashion Kingdom - Mössa AZ1940 Kabelstickning i färg

Efashion Kingdom - Mössa AZ1940 Kabelstickning i färg

Pris: 249 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
85% Akryl, 15% Polyamid

Produktbeskrivning:
Mössan AZ1940 från Kingdom.
*Välgjord ytan med lite grövre stickning och riktigt mjukt, skönt material med mysig look. Den uppvikta kanten är bara melerad medan själva mössan har mixade trådfärger och även några lurextrådar som ger diskret men tydligt glitter i mössan fast glest utspritt.
*Fodrad med fleece.
*Pälsbollen är gjord i pälsimitation som är mycket välgjort med fina färgskiftningar. Den är tätare i botten medan ytan som man ser är tunn och luftig. Den invända bollen är ganska stor men sitter fast bra vilket ger en fin form och stadga.
*Logo i PU på den uppvikta kanten mitt fram. Logon är sydd med små stygn, så den går lätt att ta bort ifall man vill det.

Storleken är One-Size.
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt