Frakt 29 kr Leverans nästa vardag vid order innan 17.00

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Bosswik - Bälte 6627 Vändbart Cognac / Svart" som finns på https://www.mintfashion.se/killklader/accessoarer/bosswik-balte-6627-vandbart-cognac-svart/
Bosswik - Bälte 6627 Vändbart Cognac / Svart Bosswik - Bälte 6627 Vändbart Cognac / Svart

Bosswik - Bälte 6627 Vändbart Cognac / Svart

Pris: 650 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
100% Läder

Produktbeskrivning:
Bältet 6627 från Bosswik är ett vändbart bälte i bredare och extra tjock, kraftigt läder i otroligt mjuk kvalitet som är följsam och har exklusiv men ändå robust look.
Spännet är större och råare i framtoningen och även hällan är i metall.
Varje läderhalva är gjord i ett stycke äkta läder av bästa kvalitet och inte av lädermassa. Detta ger bättre slitstyrka och genuint utseende med naturliga skiftningar i ytan.
För att vända bältet drar man spännet försiktigt rakt ut från lädret så att det blir en liten distans och sedan kan man vrida runt det och släppa tillbaka på sin plats. Man får alltså två bälten till priset av ett!
Materialet är i äkta läder på båda sidor som blivit ihop-pressat och sytt längs kanten. Bältet är alltså lite tjockare än ett standardbälte.

Bredden är 40mm.

OBS längden är angiven från spännets start till det tredje hålet. Det är alltså ditt faktiska midjemått du ska använda som mått för vilket bälte du ska ta. Har du t.ex. 90cm runt midjan så ska du köpa bältet i str. 90 för då har du lite marginal åt båda håll.
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt