Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Bison - Jeans 80-033000NB Superflex, Tapered Fit" som finns på https://www.mintfashion.se/killklader/byxor-shorts/bison-jeans-80-033000nb-superflex-tapered-fit/
Bison - Jeans 80-033000NB Superflex, Tapered Fit Bison - Jeans 80-033000NB Superflex, Tapered Fit Bison - Jeans 80-033000NB Superflex, Tapered Fit

Bison - Jeans 80-033000NB Superflex, Tapered Fit

Pris: 999 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
98% Bomull, 2% Elastan

Produktbeskrivning:
Jeansen 80-03300NB från Bison är jeans i fin, mörk nyans med lätt tvätteffekt men i en lite tjockare kvalitet än övriga Bison-jeans vilket ger en lite jeansigare känsla och otroligt bra slitstyrka.
Materialet är ändå mjukt med skön stretch men känsla blir inte fullt så mjuk som man annars är van vid att Bison-jeansen är. Framför allt i benen är de extra stretchiga. Midjan är också stretchig men sömmarna är inte fullt så stretchiga för att byxan ändå ska få en viss stabilitet även om ett bälte är att föredra till en sån här kvalitet.
Superflex-kvaliteten gör också att passformen hålls extra bra efter användning och tvätt.
Grenen är i normal höjd och det är gylf + knapp och hällor samt fickor med bra djup och diskret sömnad på bakfickorna.

Ett mellanting mellan Slim och regular som kallas "Tapered Fit". De flesta tar sin vanliga storlek men ändå ganska många kan ta en storlek mindre om de vill ha smalare benpassform. Modellen passar bäst till den som har lite kraftigare vader eller den som helt enkelt inte vill ha en fullt ut slimmad modell.
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt