Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Blend - Jeans 20710666 Med rispningar. Echo Fit" som finns på https://www.mintfashion.se/killklader/byxor-shorts/blend-jeans-20710666-med-rispningar-echo-fit/
Blend - Jeans 20710666 Med rispningar. Echo Fit Blend - Jeans 20710666 Med rispningar. Echo Fit Blend - Jeans 20710666 Med rispningar. Echo Fit Blend - Jeans 20710666 Med rispningar. Echo Fit

Blend - Jeans 20710666 Med rispningar. Echo Fit

Pris: 599 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
91% Bomull, 7% Elastomultiester, 2% Elastan

Produktbeskrivning:
Jeansen 20710666 från Blend är mellanblå och ganska jämnt tvättade jeans gjorda i lagom tunn och extremt mjuk och skönt stretchig denimkvalitet som kallas multiflex då den är elastisk åt alla riktningar och håller passformen efter användning och tvätt väldigt bra.
Denna variant har rispningar i tyget framtill på flera olika ställen men inga riktiga hål.
De flesta sömmar går ton-i-ton men vissa är i den klassiska bruna nyansen. På benets insida är det grön overlocksöm på benets utsida vilket syns ifall man rullar upp byxor och blir en schysst mer avslappnad detalj.
Upptill fram är det veckade effekter för att inte få en för platt look samt en extra sömdetalj strax under fickan. Veckigheten minskar när jeansen är tvättade.
Modellen har dragkedja i grenen samt knapp och hällor i linningen.
Bakfickorna är i vanlig storlek och har fina sömnadsdetaljer och små rispningseffekter.

Passformen heter Echo och är lägre i midjan, smal i låren och lite extra smal från knät och ned. Den påminner om vår storsäljare Jet men Echo är lite smalare från knät och ned än vad Jet är.

Eftersom materialet är så stretchigt är det mest vidden i benen som avgör vilken storlek man ska ta. Midjan passar nästan i vilket fall. En del väljer att ta en storlek mindre om de vill ha en riktigt smal passform i benen men kom ihåg att modellen är smal redan på sin vanliga storlek.
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt