Frakt 29 kr Leverans nästa vardag vid order innan 17.00

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "EDC - Jacka 099CC2G016 Parkas med huva" som finns på https://www.mintfashion.se/killklader/ytterplagg/edc-jacka-099cc2g016-parkas-med-huva/
EDC - Jacka 099CC2G016 Parkas med huva EDC - Jacka 099CC2G016 Parkas med huva EDC - Jacka 099CC2G016 Parkas med huva EDC - Jacka 099CC2G016 Parkas med huva

EDC - Jacka 099CC2G016 Parkas med huva

Pris: 1300 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
58% Polyester, 42% Bomull

Produktbeskrivning:
Jackan 099CC2G016 från EDC by Esprit.
*Matigare höstjacka med riktigt fin finish och snygga detaljer. Jackan lämpar sig bäst för sen höst och vinter.
*Jackan har hög andel bomull och lagom mycket fyllning så den värmer gott utan att se klumpig ut. Ytan har snygg, mattare finish.
*Tålig mot vatten - men det är en bomullsjacka - så blir den blöt under längre tid kommer den till sista dra åt sig vattnet.
*Dragkedja hela vägen upp i halsen och ned utom sista 5cm nedtill för att inte det ska fresta på kedjan mer än nödvändigt när man sitter. Det finns tyg både bakom kedjan samt framför. Tyget framför kan man knäppa på plats med tryckknappar där de två översta är synliga medan alla nedanför är dolda.
*Stora fickor nedtill med på ficka upptill som sluts med ficklock med tryckknapp samt på sidan av fickan som sluts med tryckknapp. Fickan på sidan är även fodrad med mjukt fleecefoder för extra skön känsla när man har händerna i fickorna.
*Upptill fram är det sneda fickor som sluts med dragkedjor som delvis döljs av ett extra lager tyg som blir en fin detalj.
*1 extra stor innerficka.
*Dragsko i midjan på insidan.
*Huvan sitter fast och kan justeras i storlek med dragskon med unik sättning framtill som också blir en fin detalj.
*Bomullsfoder på jackans övre halva och i huvan medan det är blankt, brunt polyesterfoder nedtill. Detta ger en ökad komfort och bättre andning i materialet.
*Väldigt rejäl jacka som heller inte blir för tung och sin andas bra och har genuin känsla. Mycket för valuta för pengarna!

Normal i storleken.
Produkter
Varumärken
Övrigt