Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

 

 

2005 öppnades Mint Fashion på köpcentret Söderpunkten (Södergatan 30) i Helsingborg. I uppstarten hade vi endast herrkläder, men 2007 slogs butiken bredvid ihop med våran och vi började även sälja damkläder.

2015 påbörjades renovering av Söderpunkten och då flyttades butiken till Bruksgatan 13 där vi jobbar vidare med samma koncept på ca 250 kvm yta.

Vårt mål är att erbjuda fräscht mode, brett utbud och bra pris. Vi får in nyheter varje dag och försöker alltid hänga med på de senaste trenderna.

Vi jobbar ständigt för att kunna erbjuda bra kvalitet och design till ett vettigt pris samtidigt som vi erbjuder ett brett utbud av modeller och storlekar.

På dam säljer vi bl.a. Vila, Only, Vero Moda, Soya Concept, Pieces, Rut & Circle,  Snö of Sweden och Edblad.

På herr säljer vi bl.a. Esprit, Blend, Shine, Solid, Carisma och Geographical Norway.

Vi har många stamkunder i butiken och gör vårt yttersta för att alla kunder som kommer till oss ska känna sig sedda och vilja komma tillbaka igen. Personlig service och att bjuda på oss själva och vår kunskap är en självklarhet.

Under 2011 lanserade vi vår webshop för att gamla kunder skulle kunna se våra nyheter på ett lättare sätt och för att nya kunder skulle kunna upptäcka vår mix av varumärken.

Välkommen att besöka oss i butiken eller på nätet!

 

Butikens adress:

Bruksgatan 13 (Mitt emot Kicks och Kjell & Company. 100m från knutpunkten)

252 23 Helsingborg

 

Butikens öppettider:

Mån-Fre 10-18

Lördag 10-16

Kontakt: [email protected] , tel. 042-181977

 

 

 

Produkter
Varumärken
Övrigt