Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

 

FAQ/Vanliga frågor

 

Hur lång leveranstid har ni?
-Vi kan aldrig garantera leveranstiden men normalt sett får man sitt paket nästa vardag vid order innan 15.00.

Hur levererar ni varorna?
-Vi packar paketet i någon av våra butiker och skickar det sedan med Posten eller DHL. Beroende på paketets vikt och storlek skickas det antingen direkt hem i din brevlåda eller så får du en avi för upphämtning på närmaste postutlämningsställe.

Vad har ni för fraktavgift?
-39:- för alla försändelser inom Sverige. 89:- för alla försänderlser inom EU.

Har ni några övriga avgifter?
-Vi tar inga extra avgifter för köp med kort/faktura/paypal/banköverföring/förskottsbetalning.

Hur kan ni leverera så snabbt?
-Vi packar varorna i någon av våra butiker och lämnar sedan själva in paketet till posten. När posten själva hämtar upp paket görs det tidigare på dagen. 

Är det tryggt att handla hos er?
-Ja det är det. Vi har drivit butik sedan 2005 och e-handel sedan 2011. Vi ser ingen vinning i att göra en kund missnöjd för kortsiktig vinst utan har alltid inställningen att du ska vilja handla av oss fler gånger.


Hur gör jag för att returnera en vara?
-Du får returnera varan på vilket sätt önskar. Många tycker att det enklaste är att använda samma paket som varan kom i. Skiv en lapp med ditt namn samt att du vill returnera varan som du lägger med i paketet. Packa därefter varan fint och försegla paketet på nytt. Skriv våra adressuppgifter på en lapp som du tejper över din egen adress eller skriv det direkt på paketet om det är möjligt. Därefter sätter du på rätt mängd frimärken och lämnar paketet på en postlåda eller hos ett postombud.
Mint Fashion
Bruksgatan 13
252 23 Helsingborg 


Hur lång tid tar det innan jag får tillbaka mina pengar vid retur?
-Vi hanterar inte dina pengar utan det är det Klarna som gör. Samma dag som vi tar emot din retur krediterar vi din betalning i Klarnas system. Beroende på betalsätt tar det normalt sett 3-5 bankdagar innan pengarna finns på ditt konto vid kortbetalning. Har du betalat med Klarna konto eller faktura dras pengarna omgående bort från ditt konto eller från din faktura. Frågor kring din betalning ställs i första hand till Klarna på telefonnummer 08-120 120 10. 
Har du betalat med paypal returnerar vi pengarna till ditt paypalkonto. 

Hur kontaktar jag er lättast?
-Enklast är via mail [email protected] där vi oftast svarar inom 1 timme. Det går även bra att ringa på 042-181977. 

 

 

 

 

Produkter
Varumärken
Övrigt