Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Lindbergh White - Byxa 30-01007B Normallängd" som finns på https://www.mintfashion.se/killklader/byxor-shorts/lindbergh-white-byxa-30-01007b-normallangd/
Lindbergh White - Byxa 30-01007B Normallängd Lindbergh White - Byxa 30-01007B Normallängd Lindbergh White - Byxa 30-01007B Normallängd Lindbergh White - Byxa 30-01007B Normallängd

Lindbergh White - Byxa 30-01007B Normallängd

Pris: 799 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
75% Polyester, 22% Viskos, 3% Elastan

Produktbeskrivning:
Byxan 30-01007B från Lindbergh är trendigare finbyxor i passform som smalnar in extra från knät och ned och gjorda med uppvikt och sydd kant nedtill.
Denna variant har hellånga ben och den uppvikta kanten går även att sprätta och vika ned ifall du behöver ytterligare ett par cm längd.
Materialet är lite matigare utan att bli för tjockt och skönt stretchigt. Effekten "Superstretch" gör att materialet håller passformen extremt bra efter tvätt och användning utan att töja ut sig eller "få knä/rumpa".
I grenen är det dragkedja samt knapp och hällor i linningen.
De svarta är jämna i färgen medan de grå och mörkblå är snyggt melerade.
Framtill är det vanliga sneda fickor och baktill är det två fickor i kostymsnitt.
Byxorna går att maskintvätta i 30 grader.

Normala i storleken. Ligger du mellan storlekar och gillar smal passform så kan du välja den mindre storleken eftersom det är så mycket stretch i materialet. Detta gör också att särskilt de som har lite större lår, vader och rumpa brukar gilla denna byxa - fast då tar de normalt sin vanliga storlek - för många andra byxor blir för dom för tighta och stela i benen.

Den mörkblå färgen är riktigt mörkblå med lätt melering precis som den grå är så att den inte blir platt i färgen utan med fina skiftningar. Tyvärr syns inte strukturen så bra på bilden på den blå färgen.
De svarta är släta i färgen.

Samma passform och material finns även i ankellängd. Sök på 30-01007A.
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt