Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Lindbergh Black - Skjorta 30-242130 Technical, Concealer, Modern Fit" som finns på https://www.mintfashion.se/killklader/skjortor/lindbergh-black-skjorta-30-242130-technical-concealer-modern-fit/
Lindbergh Black - Skjorta 30-242130 Technical, Concealer, Modern Fit Lindbergh Black - Skjorta 30-242130 Technical, Concealer, Modern Fit Lindbergh Black - Skjorta 30-242130 Technical, Concealer, Modern Fit Lindbergh Black - Skjorta 30-242130 Technical, Concealer, Modern Fit Lindbergh Black - Skjorta 30-242130 Technical, Concealer, Modern Fit

Lindbergh Black - Skjorta 30-242130 Technical, Concealer, Modern Fit

Pris: 899 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
100% Bomull - Nanotech-behandlad

Produktbeskrivning:
Skjortan 30-242130 från Lindbergh är en finskjorta i lagom stärkt kvalitet som också är strykfribehandlad och har fin lyster i ytan och ett material som är lite matigare och med en unik vävtekning så att den inte upplevs transparent även om det fortfarande är en tunn och behaglig kvalitet. Den är särskilt lämpad om du har tatueringar du inte vill ska skina igenom men den ger också en krispigare vit nyans för de som inte har tatueringar att dölja eftersom hudens ton inte skiner igenom.

Materialet är en uppdatering från vår tidigare basskjorta och har även effekten "Technical" som ger följande fördelar:
-Strykfri
-Smuts och vattenavstötande till den nivå att man kan hälla vin på skjortan och det rinner av utan att ge några fläckar.
-Antibakteriell vilket både skyddar mot bakterier men också gör att doft inte sätter sig i tyget lika lätt som på en vanlig skjorta.

Kragen är stärkt och har mellanhög höjd och cut-away men lagom stora snibbar vilket ger en elegant, striktare look som passar bra till både slips och fluga.
Baktill är det oksöm samt en större veckeffekt som ger mer rörelserymd i plagget utan att skjortan ser stor ut.
Manschetten är stärkt och har två knappar så att man kan justera vidden. Dessutom har den ett extra knapphål så att man kan använda skjortan med manschettknappar istället för de vanliga knapparna.

Modern Fit: En mellansmal passform som är större än Slim Fit men mindre än Regular Fit. Den är formsydd utan att bli för åtsittande och passar därmed många.

Finns även att få i Slim Fit: Sök på "30-24130S"
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt