Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Lindbergh White - Skjorta 30-29196B Technical" som finns på https://www.mintfashion.se/killklader/skjortor/lindbergh-white-skjorta-30-29196b-technical/
Lindbergh White - Skjorta 30-29196B Technical Lindbergh White - Skjorta 30-29196B Technical Lindbergh White - Skjorta 30-29196B Technical Lindbergh White - Skjorta 30-29196B Technical Lindbergh White - Skjorta 30-29196B Technical Lindbergh White - Skjorta 30-29196B Technical

Lindbergh White - Skjorta 30-29196B Technical

Pris: 899 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
97% Bomull, 3% Elastan

Produktbeskrivning:
Skjortan 30-29196B från Lindbergh är en finskjorta i smalare passform och lagom stärkt kvalitet som också är strykfribehandlad och har fin lyster i ytan och ett material som är lite matigare så att den inte upplevs transparent även om det fortfarande är en tunn och behaglig kvalitet.
Materialet har en aning stretch i för ökad komfort.

Materialet är en uppdatering från vår tidigare basskjorta och har även effekten "Technical" som ger följande fördelar:
-Strykfri
-Smuts och vattenavstötande till den nivå att man kan hälla vin på skjortan och det rinner av utan att ge några fläckar.
-Antibakteriell vilket både skyddar mot bakterier men också gör att doft inte sätter sig i tyget lika lätt som på en vanlig skjorta.

Kragen är stärkt och har lite lägre höjd och kortare snibbar vilket ger en modernare look som passar främst till smalare slips eller fluga.
Baktill är det oksöm samt en större veckeffekt som ger mer rörelserymd i plagget utan att skjortan ser stor ut. Nedtill är modellen insydd.
Manschetten är stärkt och har två knappar så att man kan justera vidden. Dessutom har den ett extra knapphål så att man kan använda skjortan med manschettknappar istället för de vanliga knapparna.
Detta är en av våra bäst sålda skjortor till kostym men det går givetvis bra även till vanlig klädsel med mer dressad stil. Den går även att ha ovanpå byxorna då den inte är för långt skuren.

Normal i storleken men slankare i passformen.
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt