Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Bosswik - Bälte 6827 Flätat & Elastiskt" som finns på https://www.mintfashion.se/killklader/accessoarer/bosswik-balte-6827-flatat-elastiskt/

Bosswik - Bälte 6827 Flätat & Elastiskt

Pris: 550 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
100% Textil. Detaljer i 100% Läder

Produktbeskrivning:
Bältet 6827 från Bosswik är ett flätat textilbälte med skön, stadigare stretch som blir jättebekvämt att bära då det håller på plats samtidigt som det inte spänner emot när man sitter eller böjer sig.
Bältet har heller inga hål utan man knäpper bara genom flätningen vilket gör det enkelt att spänna åt så hårt man vill och flexibelt om man pendlar lite i vikt.
Materialet är av högsta kvalitet med bra slitstyrka och tät väv så att man inte skadar det när man trär haken genom flätningen och detaljerna är i äkta läder.
Bältet passar bäst till chinos men passar även hur bra som helst med jeans och även till shorts där det annars ibland är svårt att hitta ett bälte som känns välklätt men inte överklätt. Bältet blir alltså väldigt allsidigt.

Bredden är 32mm.

Normalt i storleken men elastiskt. Denna variant är stadigare i stretchen än flera av de andra stretchbältena. Därför bör du på detta ta din vanliga storlek.
Är du t.ex. 90cm runt midjan så ska du köpa bältet i str. 90 för då har du lite marginal åt båda håll.
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt