Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Lindbergh White - Smoking 30-605004" som finns på https://www.mintfashion.se/killklader/kostymer-kavajer/lindbergh-white-smoking-30-605004/
Lindbergh White - Smoking 30-605004 Lindbergh White - Smoking 30-605004 Lindbergh White - Smoking 30-605004 Lindbergh White - Smoking 30-605004 Lindbergh White - Smoking 30-605004 Lindbergh White - Smoking 30-605004 Lindbergh White - Smoking 30-605004

Lindbergh White - Smoking 30-605004

Pris: 2299 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
68% Polyester, 30% Viskos, 2% Elastan

Produktbeskrivning:
Smokingen 30-605004 är en mycket prisvärd smoking som är välsydd och på alla sätt välgjord i foder och vadderingar.
Materialet har bara en mycket diskret struktur och har en aning stretch i sig vilket gör den bekväm även fast passformen är smalare både i kropp, ärmar och ben.
Modellen har klassiska smokingdetaljer men med en trendigare twist. Den har det blanka på slagen och rundad upp runt nacken men upptill fram är det spetsiga slag istället för sjalkrage. Modellen knäpps med en knapp istället för med två men det är en vanlig knapp istället för en blank knapp. Byxorna har klassisk revär i blankt material på benets utsida.
Kavajen är helfodrad.
Nedtill bak är det dubbla slitsar.
I ärmslutet är det fyra knappar.
Framtill är det två fickor med ficklock nedtill samt en bröstficka upptill där man stoppar ficknäsduken.
Kavajen har tre innerfickor.
Byxorna har pressveck och vanliga sneda fickor upptill fram och kostymfickor baktill som sluts med en synlig knapp. I avslutet nedtill är det slitskydd på insidans främre halva.
Byxan är gjord med sömsmån i midjan så att man hos skräddaren kan göra den ca 4cm större eller mindre i midjan. Dessutom har byxan två knappar på sidorna framtill där man kan justera midjans vidd ett par centimeter. Modellen har inga hällor eftersom man som standard inte använder bälte till smoking utan i så fall hängslen. Nedtill är det snyggt uppvikt och sydd kant med sömsmån så att den kan göras ca 3cm längre och kan kortas efter önskemål.
Skräddare kan även göra vidden i benen smalare vilket är bra för den som vill ha en slankare siluett i benen eller bara vill optimera passformen.

De flesta kunder tar sin vanliga storlek - men det är en smal passform, så vill man ha en lite luftigare passform kan man ta en storlek större om man ligger lite mellan storlekarna.
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt