Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Only - onlLorca Canvas Parka" som finns på https://www.mintfashion.se/ytterplagg-kavajer/only-onllorca-canvas-parka/
Only - onlLorca Canvas Parka Only - onlLorca Canvas Parka Only - onlLorca Canvas Parka Only - onlLorca Canvas Parka Only - onlLorca Canvas Parka Only - onlLorca Canvas Parka Only - onlLorca Canvas Parka Only - onlLorca Canvas Parka Only - onlLorca Canvas Parka

Only - onlLorca Canvas Parka

15216452
Pris: 650 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
80% Polyester, 20% Bomull

Produktbeskrivning:
15216452 - onlLorca Canvas Parka CC OTW från Only är en vårjacka med mjuk men samtidigt stadig yta med diskret randig twill-struktur och skön bomullskänsla med som samtidigt tål regn rimligt bra.
Framtill är det dragkedja hela vägen som täcks av tyg som knäpps med tryckknappar.
Dragkedjan upptill fram är bara en detalj medan det nedtill är riktiga fickor i större modell med ficklock som sluts med tryckknapp.
I midjan är det genomgående band med dragsko på utsidan.
Modellen har större huva som sitter fast och som är del av att bilda den höga kanten i halsen framtill. Jackan är bara fodrad i tunt polyestertyg och inte fylld så den lämpar sig bäst för senare vår och tidig sommar eller med en tjockare tröja på tidig vår.
Logo-patch i mocka-look på vänster ärm.
Lite längre längd baktill än framtill. Mitt bak är det en ca 7cm lång slits som öppnar sig men sitter ihop nedtill med det genomgående knytbandet som har dragsko i framkant på insidan.

Mindre i storleken. Många upplever dessa som lite små i storleken och också stilmässigt att många vill ha den en aning rymlig och sedan dra i den i midjan med dragskon. Därmed går många upp en storlek mot vad dom annars brukar ha.
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt