Frakt 39 kr Leverans nästa vardag vid order innan 15:00*

Fråga kundtjänst

Undrar du något om denna vara? Fyll i formuläret så svarar vi till din e-postadress.

Ditt namn:

Din e-post:

Din fråga:

Frågan gäller "Bison - Jeans 80-030000DD Superflex. Tapered Fit" som finns på https://www.mintfashion.se/killklader/byxor-shorts/bison-jeans-80-030000dd-superflex-tapered-fit/
Bison - Jeans 80-030000DD Superflex. Tapered Fit Bison - Jeans 80-030000DD Superflex. Tapered Fit Bison - Jeans 80-030000DD Superflex. Tapered Fit

Bison - Jeans 80-030000DD Superflex. Tapered Fit

Pris: 899 kr

Lagerstatus:
stockstatus Helsingborg
stockstatus Falkenberg
stockstatus Webblager
Leverans nästa vardag
vid order innan kl 15:00*

Material:
75% Bomull, 23% Polyester, 2% Elastan

Produktbeskrivning:
Jeansen 80-030000DD från Bison är elegantare jeans i fin, mörk nyans med lätt tvätteffekt som ger en look som fungerar lika bra till vardags men också mer uppklätt med skjorta och kavaj. Bruna sömmar för en lite mer avslappnad, jeansig look.
Materialet är exceptionellt mjukt med riktig gummistretch och de blir otroligt behagliga att ha på sig - men de har fortfarande denimkänsla i ytan. Framför allt i benen är de extra stretchiga. Midjan är också stretchig men sömmarna är inte fullt så stretchiga för att byxan ändå ska få en viss stabilitet även om ett bälte är att föredra till en sån här kvalitet.
Superflex-kvaliteten gör också att passformen hålls extra bra efter användning och tvätt.
Grenen är i normal höjd och det är gylf + knapp och hällor samt fickor med bra djup och diskret sömnad på bakfickorna.

Ett mellanting mellan Slim och regular som kallas "Tapered Fit". De flesta tar sin vanliga storlek men ändå ganska många kan ta en storlek mindre om de vill ha smalare benpassform. Modellen passar bäst till den som har lite kraftigare vader eller den som helt enkelt inte vill ha en fullt ut slimmad modell.
Köp något av våra populära basplagg! Se alla våra basplagg här
Produkter
Varumärken
Övrigt